Keller Tømrer

TAGRENOVERING SJÆLLAND

Giv dit tag længere levetid med en professionel tagrenovering.


Med mange års erfaring indenfor tagrenovering, udfører vi arbejdet professionelt og i høj kvalitet.

Vi arbejder med tagrenovering og tilknyttede fagområder, som eksempelvistømrerarbejde. Dermed kan vi stå for hovedentreprenøropgaver indenfor al byggevirksomhed, og med BYGs garantiordning er du sikret det ønskede resultat.


Ved tagrenovering er udvalget af tagmaterialer stort. Derfor står vores eksperter altid klar med rådgivning og vejledning, så du kan træffe det rigtige valg. I samarbejde med dig kan vi finde frem til den mest optimale tagløsning efter netop dine behov og ønsker.


Vi har mange års erfaring med at foretage tagrenovering, herunder nedrivninger af eksisterende tag for dernæst at genopbygge på samme sted.


Vi har stor erfaring med at foretage tagrenovering. Vi kan derfor tilbyde dig et holdbart og flot resultat, som du vil blive tilfreds med. Når vi foretager renovering af tag har vi altid fokus på kvalitet. Vores speciale er tagrenovering og vi yder kvalitet og service af højeste standard.


Vi laver tagrenovering i Slagelse og på hele Sjælland.


Tagrenovering eller udskiftning.


Hvis dit tag ser lidt slidt ud, er det måske på tide at få det renoveret. Du ved, at du har brug for at renovere dit tag, hvis du opdager, at der vokser mos på det. Mosbelægning frigiver fugt, som trænger ind i selve tagkonstruktionen. Især tage med tagpap er der stor sandsynlighed for fugtskader kan opstå, og danne dampbobler i tagpappet.


Hvis dit tag er gammelt og ikke er blevet renoveret i mellemtiden, er det på tide at begynde at få taget tjekket. Start med et gratis tagtjek og få en professionel vurdering af dit tags tilstand, og hvad der bedst kan betale sig for dig.


Spar penge og få et bedre indeklima.


Vi tilbyder både rådgivning og vejledning omkring tagrenovering, så du får lige netop det tag, du gerne vil have – og som matcher dit budget. Der kan være mange grunde til at investere i tagrenovering. Blandt andet grundet slitage og utætheder, som skaber et usundt indeklima. Er taget ikke tæt, stiger varmen op gennem taget, og dit varmeforbrug stiger betragteligt.

Vi leverer altid et solidt håndværk og følger byggestyrelsens regler.

Tømrer
  • Træterrasser

  • Gipsarbejde

  • Gulve 

Totalentreprise  • Byggerådgivning 

  • Tegningsmateriale til byggeansøgning

VI BYGGER OG RENOVERER VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG